Pups 2014

 

 

Nightdream (roepnaam: Senna)

Dhr. Zijlstra - Balkburg    

Nederland

 

 

 

Nimf

Mevr. Vander Beke - Balen

 

 

Nissan

Dhr. Aerts - Ranst

 

 

Nova

Mevr. Roosemont - Buggenhout

 

 

Nohr

Mevr. Horemans - Ranst

 

 

Njento

Dhr. Dielkens - Leopoldsburg

 

 

n'Zoran

Familie Deleye - Vlissegem-De Haan

 

 

Nation  

Familie Hufkens - Halen

Lupa en Kosmo of foxie's farm

Op 27 december is Lupa gedekt door Kosmo of foxie's farm. de dekking ging zeer goed :)  Dit zal lupa haar eerste nestje worden.

op 27 januari gaan we voor de echo :) wat zeer spannend zal worden. dan weten we of lupa zwanger is en hoeveel pupjes er ongeveer op zitten :)

Lupa haar DNA is bekend en ze heeft HD A Kosmo zijn DNA is ook bekend en hij heeft HD B1. Lupa en Kosmo zijn beide in bezit van het socialisatie test en brevet gehoorzaamheid.   beiden spelen ze wedstrijden gehoorzaamheid.

Beiden zijn ook in bezit van een Losh stamboom van sint hubertus dus de pups krijgen deze ook. De pups groeien in huis op en komen zoveel mogenlijk met andere mensen en dieren in contact zodat ze zo sociaal mogenlijk naar hun nieuwe eigenaar gaan.
vanaf 6a7 weken gaan ze mee naar de hondenschool waar ze dus ook weer met vreemde mensen in contact komen. ze groeien op met andere honden en poezen. we brengen ze ook met veel voorkomende geluiden in aanmerking oa. de deurbel, de telefoon, geblaf van andere honden, dingen die veel lamaai maken als ze vallen zoals een pan enz...

we zijn voor de echo geweest. :) Lupa is duidelijk zwanger :) we hebben zeker 4 pupjes gezien. :) rond 27 februari zal lupa bevallen en dan weten we hoeveel pupjes het juist zijn en of het reutjes of teefjes zijn :)

 

Lupa en Kosmo

Nieuwe reacties

12.12 | 19:43

Ik ben op zoek naar een groenendaeler pup (teefje) . Zullen jullie in 2022 pups hebben ?

10.11 | 20:16

В настоящее время у нас нет доступных щенков.

10.11 | 20:13

Уважаемый,
Есть ли у вас в настоящее время щенок (мальчик) Groenedaeler?

06.11 | 00:27

Weet niet of jullie het regelmatig hebben, maar mocht jullie ooit een volwassen Groenendaeler van rond de 5 jaar ter herplaatsing hebben, graag laten weten